zoekmachine optimalisatie bureau

Zoekmachine optimalisatie bureau nodig?

Een zoekmachine optimalisatie bureau kan jouw bedrijf verder helpen. Zoekmachine optimalisatie (ook wel seo genoemd) is namelijk een investering in jouw bedrijf! Een website van jouw onderneming met de juiste uitstraling en boodschap is anno 2015 onmisbaar. Echter is een goede website vaak niet genoeg, want als er geen bezoekers op jouw website komen, wat is dan de waarde van de site? Een hoge positie in de zoekmachines kan echter voor enorme bezoekersaantallen zorgen. Echter is het bereiken van een hoge positie in Google specialistisch werk. Er zijn namelijk wel meer dan 100 factoren die invloed hebben op de positie van jouw webpagina’s in Google.

Enmar is een zoekmachine optimalisatie bureau die weet wat deze factoren zijn en welke stappen er nodig zijn voor topposities in zoekmachines. Daarnaast is SEO (search engine optimization) een doorlopend proces, nieuwe algoritmes, verhoogde concurrentie en vele andere factoren zorgen ervoor dat scoren in Google een blijvende inspanning vraagt. Het is daarom verstandig om een seo traject uit te besteden bij een zoekmachineoptimalisatie bureau. Enmar helpt je graag verder om meer bezoekers naar jouw website te halen. 

“Wat is de waarde van een website die niet gevonden wordt?”

Waarom zoekmachine optimalisatie bij Enmar:

Enmar is een zoekmachine optimalisatie en online marketing bureau gespecialiseerd in zzp-ers en kleine bedrijven, wij onderscheiden ons door effectieve werkmethodes, lagere tarieven en geen dure lange rapporten. Daarnaast is het voor een zzp-er of klein bedrijf niet nodig om grote budgetten uit te geven, met enkele (lokale)zoekwoorden kunnen al grote resultaten worden behaald. Hierdoor zijn wij een betaalbare partij die in staat is kwaliteit op te leveren. Zodoende kunnen wij voor zzp-ers en kleine bedrijven een interessante partij zijn, omdat ze tegen een scherpe prijs mooie resultaten kunnen behalen.    

GRATIS SEO SCAN VAN JOUW WEBSITE?

Vraag hem nu aan!

Geen velden gevonden.

Werkwijze:

Doelgroep analyse/nulmeting:

Voordat je met optimaliseren begint moet je eerst kijken welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt en waar de kansen t.o.v. de concurrentie liggen. Dit is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie, jouw website moet namelijk relevante bezoekers opleveren. Een website kan wel hoog scoren in Google maar als het niet de juiste bezoekers oplevert zal jouw bedrijf er nog niets van merken. Als we zoekmachineoptimalisatie uitvoeren voor een bestaande website wordt er tevens gekeken naar de huidige status. Dit zijn zaken als.

  • Techniek van de website
  • Binnenkomende links
  • Url-structuur
  • Laadtijd website
  • Huidige invulling meta-descriptions
  • En nog veel meer…….

Optimalisatie plan:

Na het uitvoeren van het zoekwoordonderzoek stellen wij een plan op met alle door te voeren wijzigingen. Als jouw website bij ons in beheer is voeren wij het plan direct door. Is jouw website niet bij ons in beheer dan kun je dit rapport aan je website bouwer doorgeven.

Uitvoeren SEO plan:

Nadat er een zoekwoord/doelgroep onderzoek is opgesteld is het natuurlijk belangrijk dat het wordt uitgevoerd. Het belangrijkste wat hiervoor moet gebeuren is vaak SEO copywriting. Dit houdt in dat er zoekmachinevriendelijke teksten worden geschreven. Naast tekstschrijven zullen de benodigde technische veranderingen moeten worden doorgevoerd, en waar nodig de website verder worden geoptimaliseerd.

Monitoring:

Afhankelijk van het zoekmachineoptimalisatie pakket dat er wordt gekozen, krijg je maandelijks de actuele posities in de zoekmachines door. Zodoende ben je altijd op de hoogte van jouw posities in de zoekmachines. Daarbij monitoren wij welke activiteiten er worden uitgevoerd zodat je altijd weet waarvoor je betaald.

Een afspraak maken?

De resultaten van goede online marketing kunnen overweldigend zijn. Wil jij weten waar voor jouw onderneming de kansen liggen op het gebied van online marketing? Wij zijn altijd bereid om met jouw te praten over de kansen en mogelijkheden. 

Binnenstad enschede

Is jouw bedrijf of organisatie gevestigd in de binnenstad van Enschede?