social media enschede

Social Media

Social media is al lange tijd niet meer weg te denken uit onze samenleving. Voor bedrijven is het een ideale (gratis) manier om hun menselijke kant te vertonen op social media. Verder is social media een prachtige manier om voor meer engagement onder jouw klanten te creëren.  

Klantbinding via social media

Social media is een prachtig middel om een klant aan jouw bedrijf te binden. Door via kanalen als facebook, twitter en Instagram nieuws en relevante informatie te delen kun je klanten op een gratis en leuke manier binden aan jouw bedrijf of merk. Social media biedt daarbij de mogelijkheid om jouw bedrijf van een meer menselijke kant te laten zien.   

Website traffic genereren via social media

Als jouw bedrijf regelmatig leuk, relevant of waardevol nieuws post zullen volgers op de hoogte blijven en eerder aan jouw bedrijf denken als ze jouw nodig hebben. Door een link van jouw website goed zichtbaar te maken op de social kanalen zal het traffic tevens toenemen naar jouw website.

Social media acties

Via creatieve en leuke acties kun je op social media mooie resultaten bereiken. Kleine wedstrijden of raadsels opzetten gekoppeld aan een relevante prijs is daar een goed voorbeeld van. Goede acties kunnen niet alleen zorgen voor meer engagement onder jouw doelgroep maar tevens voor meer volgers. En hoe meer volgers jouw account heeft hoe meer geïnteresseerd kunnen raken in jouw bedrijf en wellicht een keer jouw website zullen bezoeken.

Wat wij aanbieden

Enmar biedt verschillende diensten aan als het gaat om social media. Onder andere de volgende.

  • Social media start (pagina’s aanmaken + advies)
  • Social media acties (verzinnen van gerichte social media acties)
  • Facebook adverteren
  • En nog meer…….

Geïnteresseerd wij zijn altijd klaar om een afspraak te maken.

Een afspraak maken?

De resultaten van goede online marketing kunnen overweldigend zijn. Wil jij weten waar voor jouw onderneming de kansen liggen op het gebied van online marketing? Wij zijn altijd bereid om met jouw te praten over de kansen en mogelijkheden. 

Binnenstad enschede

Is jouw bedrijf of organisatie gevestigd in de binnenstad van Enschede?