Over Enmar Online Marketing

Enmar is een online marketing bureau gevestigd in Enschede. Ons specialisme licht bij zzp-ers en kleine bedrijven. In ons aanbod van diensten is speciaal met deze doelgroep rekening gehouden. Op deze manier zijn wij in staat om tegen betaalbare prijzen prachtige resultaten voor zzp-ers en kleine bedrijven te halen.

Waarom Enmar Online Marketing

Een website kun je tegenwoordig op veel manieren laten maken. Zo bieden enkele hosting bedrijven diensten aan waarmee je zelf een website kunt maken. Voor een niet ervaren websitebouwer gaat hier echter altijd zeer veel werk inzitten en de kwaliteit van de website is dan nog steeds zorgelijk. Er zijn ook mensen die “wel een website kunnen bouwen”, er wordt dan vaak niet veel geld voor gevraagd maar de websites zijn dan bijna altijd van belabberde kwaliteit. Zo beschikken veel van dit soort websites over lange laadtijden, en zijn ze niet geoptimaliseerd voor de zoekmachines en niet gericht om conversies (doelen op een website) te halen.

Prijzen bij Enmar Online Marketing

Wij bouwen professionele website waar met de belangrijkste zaken (techniek, design, content) rekening wordt gehouden. Daarnaast zitten wij absoluut niet in de prijscategorie van veel internetbureaus, die al gauw duizenden euro’s voor een kleine website vragen. Bij Enmar kun je al vanaf € 395,– een website hebben.

Online marketing bureau enschede 

Egbert Neinders

Eigenaar Enmar Online Marketing

Een afspraak maken?

De resultaten van goede online marketing kunnen overweldigend zijn. Wil jij weten waar voor jouw onderneming de kansen liggen op het gebied van online marketing? Wij zijn altijd bereid om met jouw te praten over de kansen en mogelijkheden. 

 

Binnenstad enschede

Is jouw bedrijf of organisatie gevestigd in de binnenstad van Enschede?