online marketing advies enschede

Online marketing advies:

Heeft u een website laten bouwen maar levert deze nog niet genoeg op? Soms kunnen enkele kleine aanpassingen, al grote resultaten opleveren. Wij geven u graag advies om het maximale uit uw website en overige online marketing activiteiten te halen.         

Online marketing advies op maat:

Elk bedrijf of organisatie is uniek, de (online)marketing activiteiten moeten daarom passen bij jouw bedrijf en zijn gericht op jouw doelgroep. Het internet biedt een scala aan prachtige mogelijkheden om in verbinding te komen met jouw doelgroep, maar dan moeten ze wel op de juiste manier en met de juiste boodschap worden ingezet. Wij geven jouw organisatie graag advies om het maximale rendement uit de online activiteiten te halen.

Er zijn veel online marketing middelen die kunnen worden ingezet. Het belangrijkste is synergie bereiken met de juiste tools en de juiste boodschap.

Wij helpen jouw bedrijf of organisatie graag om de juiste beslissingen te maken. We kijken naar de markt waarin u actief bent en waar de kansen liggen op het gebied van conversieoptimalisatie, zoekmachineoptimalisatie, social media en online adverteren.

Concrete doorvoerpunten:

De bedoeling van advies is natuurlijk dat het u wat oplevert. Enmar schrijft daarom niet alleen een rapport met mooie woorden maar met concrete actiepunten. Deze actiepunten kunt u laten doorvoeren door uw webbouwer/webmaster of natuurlijk door ons laten uitvoeren.

Onze werkwijze:

Voor doelgericht advies hanteren wij altijd het volgende stappenplan.

  1. Een nulmeting van de online marketingactiviteiten van het bedrijf/organisatie.
  2. Analyse van de markt waarin het bedrijf opereert.
  3. Een concurrentieanalyse van de markt waarin het bedrijf opereert.
  4. Kansen ontdekken in de desbetreffende markt.
  5. Gerichte acties aankaarten waarmee successen kunnen worden behaald.

We kijken altijd eerst naar de huidige situatie en wat jouw bedrijf precies nodig heeft. Vervolgens duiken we in de markt en schrijven we graag een adviesrapport op maat voor al jouw online marketing activiteiten.

Een afspraak maken?

De resultaten van goede online marketing kunnen overweldigend zijn. Wil jij weten waar voor jouw onderneming de kansen liggen op het gebied van online marketing? Wij zijn altijd bereid om met jouw te praten over de kansen en mogelijkheden. 

Binnenstad enschede

Is jouw bedrijf of organisatie gevestigd in de binnenstad van Enschede?