Nieuwe website maken

Nieuwe website laten maken  

Een nieuwe website laten maken is een idee waar veel zzp-ers, bedrijven en organisaties mee rond lopen. In de huidige tijd kun je namelijk niet meer zonder een goede website. Een website is namelijk het belangrijkste communicatiemiddel van uw bedrijf of organisatie. Niet alleen is een website vaak het eerste contactmoment tussen jouw bedrijf en een potentiële klant het is daarnaast het belangrijkste oriëntatie middel voor de huidige consument.

Wat is belangrijk aan een nieuwe website laten maken!

Een goede website is in balans! Hij vertelt de boodschap van jouw bedrijf op de juiste manier. Verder is de website op pc, tablet en mobiel zeer goed te lezen en kan op elk apparaat er makkelijk worden genavigeerd. Alle punten van een professionele website hebben we hieronder nog een keer op een rijtje voor jouw gezet.

De juiste look and feel!

De algemene uitstraling van uw website moet kloppen bij uw bedrijf en de juiste indruk bij de bezoeker achter laten. Dit betekend niet altijd dat de website een over de top uitstraling moet hebben. In veel gevallen levert een website met een realistische uitstraling meer op dan een state of the art website. Elk bedrijf of organisatie is uniek en verdient dus een unieke look and feel.

Juiste mix van emotie en ratio

De bezoeker moet direct bij het eerste contact op de website geprikkeld worden om in ieder geval op de website te blijven. Dit is vaak te bereiken door gebruik te maken van de juiste foto’s en pakkende titels van webteksten. Maar alleen goede foto’s en pakkende titels zijn niet genoeg, op de website moet kwalitatieve en duidelijke informatie zijn te vinden, zodat de bezoeker weet waarvoor hij bij het bedrijf of organisatie terecht kan. Kortom het belangrijkste van een goede website is dat die in balans is.

Vindbaar in de zoekmachines:

Een website kan nog zo mooi zijn, beschikken over responsive webdesign en voorzien zijn van goede teksten maar als een website niet gevonden wordt, wat is dan de waarde?

Om een website hoog in google te krijgen moet je op veel aspecten letten. Enkele belangrijke punten zijn.

  • Gebruik maken van de juiste H1 en H2 koppen
  • Mobile responsive webdesign
  • Een juiste URL-structuur
  • Waardevolle backlinks
  • En nog veel veel meer……..

Conversie geoptimaliseerd:

Conversie betekent simpelweg het halen van een doel op jouw website. Een doel kan bijvoorbeeld zijn een nieuwe contactaanvraag, een aankoop of een download van een PDF.

Er zijn allerlei onderzoeken gedaan naar het online koopgedrag van consumenten. En het is gebleken dat kleine veranderingen op een website grote gevolgen kunnen hebben op de conversie. Enkele zaken die invloed hebben op het conversiepercentage zijn de volgende.

  • Indeling van uw website
  • Kleur gebruik
  • De plaatsing van contactaanvraag buttons
  • Nog veel meer……..

Wij geven advies hoe u uw website kunt optimaliseren voor meer conversie.

Social media integratie:

Met social media kan een onderneming prachtige resultaten behalen, denk aan waardevolle conversaties met (poteniële) klanten, en een toenemend engagement onder jouw klanten. Verder kunnen goed verzorgde social media kanalen voor meer traffic naar jouw website leiden en natuurlijk nieuwe contactaanvragen. Wat toegevoegde waarde voor jouw website biedt is om deze social media real time weer te geven. Dit houdt in dat bezoekers een overzicht van jouw facebook of twitter account kunnen zien. Enmar geeft advies op het gebied van social media en biedt daarbij social beheer aan.

Responsive webdesign

Een onmisbaar onderdeel voor een website in de tegenwoordige tijd is responsive webdesign. Dit houdt in dat de website op elk apparaat meeschaalt. De website is dan op mobiel, tablet en laptop & pc perfect te lezen en op elk apparaat is het gemakkelijk om door de website te navigeren. Het mobiele internetverkeer is de afgelopen jaren enorm toegenomen, uit een onderzoek van Google is gebleken dat 50% van het zoekverkeer op een mobiel plaatsvind. Een responsive webdesign is daarom enorm belangrijk om gevonden te worden in de zoekresultaten met jouw website.

Een website van Enmar is altijd voorzien van responsive webdesign en gemakkelijk zelf te onderhouden!

Waarom een website bij Enmar laten maken!

Tegenwoordig zijn er bedrijven die diensten aanbieden om zelf een website te bouwen, deze websites zijn echter altijd van lage kwaliteit en nauwelijks vindbaar voor zoekmachines. Daarnaast zijn er dure internetbureaus die duizenden euro’s voor een eenvoudige website vragen. En er zijn ook nog internetbureaus die heel goedkoop websites aanbieden maar altijd van zeer belabberde kwaliteit, of ze laten je alsnog al het werk zelf doen.

Enmar geloofd dat dit anders kan en levert daarom een website waar je in de tegenwoordige tijd en de toekomst als ondernemer successen mee kan behalen en waar je geen grote bedragen voor hoeft neer te legen. Dit kunnen wij realiseren door simpelweg lagere uurlonen te rekenen en efficiënte werkmethodes toe te passen. Ons motto is daarom betaalbare kwaliteit!

Een afspraak maken?

De resultaten van goede online marketing kunnen overweldigend zijn. Wil jij weten waar voor jouw onderneming de kansen liggen op het gebied van online marketing? Wij zijn altijd bereid om met jouw te praten over de kansen en mogelijkheden. 

Binnenstad enschede

Is jouw bedrijf of organisatie gevestigd in de binnenstad van Enschede?